(ФОТОГРАФИИ+ВИДЕО) Скопје по невремето!

Покрај заглавените автомобили, поголем број граѓани пријавуваа избивање на фекалната канализација во центарот на градот, односно поплавување на нивните куќи и станови.

Прочитај повеќе
Scroll To Top