(ВИДЕО + ФОТОГРАФИИ): Охриѓанецот Александар Јосифовски го промовираше спотот за насловна верзија на „Траг у бескрају“

Младиот охридски музичар Александар Јосифовски го промовираше својот прв музички видео спот

Прочитај повеќе

(ФОТОГРАФИИ): Ќе се реставрира стариот конак во манастирот „Св. Никола“ во Љубанци

Планирано е годинава да се направи демонтажа на покривот и изградба на потпорен ѕид, а ќе се објави и тендер за реставрација и конзервација на конакот ..

Прочитај повеќе
Scroll To Top