КИНЕЗИТЕ СЕ НАДМИНАА: Xiomi го ископираа оперативниот систем на Apple

Се започна откако извршниот директор на Xiomi во своите јавни настапи буквално го копираше покојниот Стив Џобс, почнувајќи од седнувањето на земја со скрстени нозе, а сега со најновата верзија на Android, која во Xiaomi верзијата изгледа неверојатно слично

Прочитај повеќе
Scroll To Top