Екслузивни фотографии: Македонците учесници на Парадата по повод денот на Австралија

Советот на Македонската Заедница заедно со Конзулот на Република Македонија во Мелбурн добро ја извршија својата задача на Парадата

Прочитај повеќе
Scroll To Top