(ВИДЕО+ФОТОГРАФИИ) Во овој град секој сака да живее: Социјалистичка утопија без криминал и невработеност!

Во неа нема насилство, полиција, криминал или невработеност, а покрај огромниот долг со кој живее цела земја, просечната плата изнесува 1.200 евра. Таму нема незадоволство ниту криминал, ниту пак има службена полиција...

Прочитај повеќе

(ВИДЕО+ФОТОГРАФИИ) Италијански дизајн и американска технологија: Зошто тој веднаш маѓепсува и вреди милиони

Токму таков случај е со овој автомобил кој претставува своеврсна симбиоза на италијанскиот дизајн и американската техника, а пред се тука е погонската единица...

Прочитај повеќе

(ФОТОГРАФИИ) Виткајте си го телефонот како хартија

Конструкторот го направи екранот со димензии од 320х320 милиметри со кои би требало да бидат опремени наредните модели на таблети, е објавено на веб сајтот...

Прочитај повеќе

(ФОТОГРАФИИ) Скарлет Јохансон откри дека со доење слабее и има прекрасни гради

Имено 30-годишната актерка пред пет месеци ја роди малата Роус која ја има со својот маж Ромаин Дауриак, била изненадена кога видела колку е мала...

Прочитај повеќе

(ВИДЕО+ФОТОГРАФИИ) Источните брегови на Австралија под закана: Циклонот Марсија е најсилен во последните 25 години!

Брзината на ветерот во центарот на циклонот достигнува 285 километри на час. „Марсија“ се приближува кон брегот во регионот на заливот Шоулоутр, северно од градот Јепон со население од околу 16.000 лица...

Прочитај повеќе

(ВИДЕО+ФОТОГРАФИИ) Спектакуларен поглед од замрзнатите Нијагарини Водопади: Замрзна Источниот брег на САД

Екстремно ниските температури предизвикаа проблеми на Источниот брег во Северна Америка, но исто така направиja прекрасни природни пејзажи и убавини.

Прочитај повеќе

(ВИДЕО+ФОТОГРАФИИ) Уште едно чудовиште од длабочините: Риба со две усти!

Се навикнавме да гледаме „чудовишта“ од морските длабочини во Австралија. Откако во Нов Јужен Велс беше фатена ајкула гоблин, сега во Јужна Австралија...

Прочитај повеќе
Scroll To Top