(ФОТОГАЛЕРИЈА) Започна традиционалната трка со јахти Sydney to Hobart

Оваа трка која инаку има неверојатна традиција од 70 години ги воодушевува гледачите особено со фактот што самиот натпревар се случува на отворено море

Прочитај повеќе

Тодор Петров: Муслиманите, Православните и Католиците се неотуѓив и нераскинлив дел на македонскиот народ!

Присутните ги поздрави организациониот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Сашо Стефановски, генерален секретар на Министерството за одбрана, а на Собранието присуствуваа неколку пратеници, градоначалникот на Маврово Ростуше.

Прочитај повеќе

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Мислеле дека чуваат џуџеста свиња, но...

Естер е истото милениче кое го посвоивме и кога тежеше килограм и пол и сега кога има 300 килограми. Таа е драго суштество и нашата љубов за неа е многу поголема од нејзината физичка димензија

Прочитај повеќе
Scroll To Top