(Екслузивни фотографии) Предадени акредитивните писма на Македонскиот Амбасадор во Канбера, г-н. Веле Трпевски

Неговата Екселенција г-н. Веле Трпевски од 18-ти овој месец е официјално вонреден и ополномоштен амбасадор на Република Македонија во Австралија.

Прочитај повеќе

(Фотографии): Нова лабораторија за екстракција на етерични масла

Министерот за образование и наука, Спиро Ристовски и Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ја промовираа Лабораторија за екстракција на етерични масла.

Прочитај повеќе
Scroll To Top