Признание за градоначалникот на општина Битола д-р Владимир Талески и Општина Битола

“Најдобар Градоначалник и најдобра општина според Европската Бизнис Асемблеја, Кралство на Велика Британија”

Прочитај повеќе
Scroll To Top