(ФОТОГРАФИИ) Со нив пиењето чај е позабавно

Доколку спаѓате во онаа група на луѓе кои уживаат во пиењето на чаеви , тогаш задолжително е да поседувате во вашиот дом некој креативен филтер во кој ќе ги сместите кесичките или пак разните видови билки

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Запознајте го првиот летачки автомобил на светот

Уникатната челична конструкција и моќниот „Ротакс мотор 912“ не само што му овозможуваат на возилото да полетува, туку од него создава визуелно примамлива машина, фактот дека Штефан Клајн ма диплома од инженерство, но и од ликовни уметности

Прочитај повеќе
Scroll To Top