(ГАЛЕРИЈА) На мисицата Меган Јанг ќе и биде одземена титулата „Мис на светот“?

Убавата Филипинка, Меган Јанг, која пред два дена беше прогласена за најубава девојка во светот, се фотографирала топлес за списанието „Rouge“, што не е во согласност со правилта на изборот за „Мис на светот“

Прочитај повеќе

Демирхисарските основци го одбележаа европскиот ден на јазиците

Јазичната разноликост е средство што може да придонесе за подобро разбирање на различните култури и клучен елемент во богатото културно наследство на Европскиот континент.

Прочитај повеќе

Сокотаб и Филип Морис го променија ликот на училиштето Гоце Делчев

40 илјади евра за целосно заменување на надворешната и внатрешната столарија, 60 илјади евра за целосна реконструкција на санитарниот јазол и дополнителни 20 илјади евра за реконструкција на фасадата, донираа за демирхисарското основно образование познатит

Прочитај повеќе
Scroll To Top