(ФОТОГРАФИИ+ВИДЕО) Драматично спасување на жена од BMW кое тенеше во вода

Исклучително вознемирената жена по ударот во водата поради големата брзина со која се движел нејзиниот автомобил била отфрлена во...

Прочитај повеќе

(ВИДЕО+ФОТОГРАФИИ) Мутирано прасе со човечки лик: Колекционерите се тепаат кој да го купи

Со својот необичен лик, огромните очи и чудниот израсток на челото, несреќното прасе речиси воопшто не наликувало на животно од овој вид и од оваа планета.

Прочитај повеќе

(ФОТОГРАФИИ) Срамотни фотки од ноќните клубови: Пред сите се драпаат и фаќаат

Бисерите од овие фотки толку многу се напалиле па заборавиле на преполниот клуб околу себе, а секако во денешно време во светот на друштвените мрежи и смарт...

Прочитај повеќе

(ВИДЕО+ФОТОГРАФИИ) Објавено видео од вселенскиот брод на Apple

Екипата од Apple наскоро ќе се пресели во новите простории кои веќе подолг период се прават. Имено станува збор за новиот кампус, кој новинарите го нарекуваат „Вселенскиот...

Прочитај повеќе

(ВИДЕО+ФОТОГРАФИИ) Ова е најлуксузната јахта на светот

Веќе на прв поглед, Pershing 70 делува футуристички и секако, со самата појава, како да оди чекор напред од моделот 62, претставен пред скоро две години, кој инаку може да се...

Прочитај повеќе
Scroll To Top