Како изгледа фотографија од неверојатни 25 милијарди пиксели

Многу луѓе сакаат да се фотографираат, особено за време на празници кога се обидуваат да направат што поубави фотографии, често преку користење разни филтри..

Еден од најпогодните моменти за свечени слефи или семејни фотографии е, секако, Нова година. Токму затоа овој период од годината е веројатно и најсоодвотен да издвоите време за да видите до кој степен е дојден развојот на технлогијата, односно како изгледа фотографија од 24,9 милиони пиксели.

Се работи за панорамска слика од 360 степени на Шангај и тоа не е нешто невообичаено, но нејзиниот квалитет е толку остар што со зумирање може да се видат и најситни детали на улиците.

Фотографијата можете да ја видите на следниот линк.


Copyright 2019 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.Scroll To Top