Втората фабрика на „Џонсон Мети“ во Бунарџик започна со пробното производство

Со реализација на оваа инвестиција вкупните вложувања на „Џонсон Мети“ во Македонија ќе достигнат околу 120 милиони евра.

Прочитај повеќе
Scroll To Top