(Фотографии) 60 години јубилеј-Институт за македонски јазик „Крсте Мисирков“

Претседателот Иванов денеска се обрати на Свечената академија по повод 60-годишнината од основањето на Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“ при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ од Скопје.

Прочитај повеќе
Scroll To Top