(Фото): Министерството за надворешни работи и Канцеларијата на ОН во Македонија ја обележаа 20-годишнината од членството во ОН

Одбележана 20-годишнината од членството на земјата во Обединетите нации и Денот на Обединетите нации.

Прочитај повеќе

Во Македонија елиминирани 99 отсто од супстанциите кои ја осиромашуваат озонската обвивка

Република Македонија успеа да оствари елиминација на 99% од супстанциите кои ја осиромашуваат озонската обвивка.

Прочитај повеќе
Scroll To Top