Основните и средните училишта во општина Битола подготвени за новата учебна година

Градоначалникот на општина Битола Владимир Талески денес ја продолжи обиколката на основите и средните училишта во градот, каде директно на средба со директорите на училиштата беше констатирана подготвеноста за почетокот на новата учебна година.....

Прочитај повеќе
Scroll To Top