(Фотографии) Стипендии за студентите од Технолошко-металуршкиот факултет

Министерот за образование и наука, Спиро Ристовски присуствуваше на свеченоста по повод доделувањето стипендии на студентите од Технолошко-металуршкиот факултет.

Прочитај повеќе

Се повеќе компании се заинтересирани да ги стипендираат студентите на Технолошко-металуршкиот факултет

Со овој начин на стипендирање се зголеми бројот на заинтересирани за Технолошко-металуршкиот факултет

Прочитај повеќе
Scroll To Top