ДАЛИ ЗАСЛУЖУВА ДА БИДЕ ИЗБРАН: Коце на локалните избори ќе се трка за нов градоначалнички мандат

Скопскиот градоначалник кој веќе истера два мандати како татко на главниот град ќе брка нов мандат на следните локални избори.

Прочитај повеќе

ЌЕ СЕ ЗГОЛЕМИ ВРЕМЕТО ЗА ПРЕГЛЕД НА ПАЦИЕНТИТЕ ВО МОЈТЕРМИН, НАЈАВИ ТАРАВАРИ

Ќе се продолжи времето за преглед на пациентите кај специјалистите во секундарно и терциерното јавно здравство. Ова е една од промените што ќе ги претрпи системот за електронско закажување прегледи МојТермин, а деталите ќе се договараат следната недела

Прочитај повеќе

СЈО: Поднесено барање за заштита на законитоста за предметот „Талир“

Специјалното јавно обвинителство (СЈО) денеска соопшти дека постапувајќи по предметот „Талир“ до Врховниот суд на Република Македонија е поднесено барање за заштита на законитоста.

Прочитај повеќе
Scroll To Top