Демолиран музејот на албанската азбука во Битола

Непознати лица утринава, како што информираат од СВР Битола ја оштетиле фасадата, влезната врата и еден прозорец на Музејот на албанската азбука во градот.

Прочитај повеќе
Scroll To Top