Первертиту враќај ги арам заработените пари и извини им се на сите

Фејсбук статус на Јове Кекеновски.

Секој ден по некој нов первертит се јавува со написи за погрешната политика и за вината на Груевски. После ретушираните, после Стефан Влафов Мицов се јави и оној маслосаниот (козар во слободно време). Оној кој фрлаше дрвја и камења против сите оние кои ќе напишеа или кажеа некоја реална критика за неговиот довчерашен миленик. Овој безрбетник омаловажуваше, се закануваше, изнесуваше невистини за сите противници и критичари на Груевски, додека беше удобно сместен во задниот дел од дебелото црево на лажниот војвода. 
Откако го исфрлија и од таму почна да кевка. Кев, кев, кев....Незнаеш кученце или маче стана!?. 
Ајде сега беден первертиту да ги вратиш парите кои ги зема и јавно да се извиниш за сите јавно изнесени невистини, омаловажувања и закани кон сите оние на чиј грб заработуваше додека јавно потпушуваше


Copyright 2019 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.Scroll To Top