Плодна интерактивна трибина со првенците на македонската идеја во Cedar Grove, New Jersey, USA

Интегра се по-популарна во дијаспората.

Предавање за геостратегиските реал политики во регионот и Македонија, отворена интеракција со размисли, прашања и споделување на актуелни информации за актуелниот момент на македонската политичка сцена.

Македонците иселеници се со таква ревност за својот народ и татковината Македонија, од која секој треба да се гордее и наведне глава од почит...


Copyright 2019 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.Scroll To Top