ПОКАНА ЗА ЧАСОВИ ПО ВЕРОНАУКА

Соопштение на Македонска Православна Црква.

Македонска православна црква „Свети Димитриј Солунски“ во Волонгонг – Сиднеј (Нов Јужен Велс), им соопштува и ги поканува сите заентересирани верници да земат учество на часовите по веронаука, кои ќе се оржуваат во храмот, секој втор понеделник, со почеток во 17: 30 часот.

Сите сте добредојдени!

Адреса:

8 – 14 Stewart St. Wollongong NSW 2500Copyright 2017 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.
Scroll To Top