Ахмети: Ние не работиме за да создадеме политичка криза, ние нудиме напредни предлози за Македонија

Целата оваа иницијатива и процес ние не го правиме нервозни и со вознемиреност, туку на рационален и смирен начин

Прочитај повеќе

Османи: Пендаровски има перформанси да биде позитивен модел на модерен Претседател

Според него, на Македонија и треба нов Устав за да се спречи сепаратистичкиот национализам кај Македонците и Албанците

Прочитај повеќе

Вељаноски се сретна со делегацијата на Ад-хок комисијата за набљудување на изборите

На средбата претседателот Вељаноски ги информирал присутните за актуелната состојба во однос на распишаните двојни избори

Прочитај повеќе
Scroll To Top