Министерот Попоски на состаноци на Вишеградската група и Западен Балкан и на ЦЕИ

На покана на Министерот за надворешни работи на Унгарија, Јанош Мартоњи, од 30 до 31 октомври, министерот Попоски учествуваше на министерскиот состанок на земјите од Вишеградската група и Западен Балкан.

Прочитај повеќе

Средба на министерот Џафери со медицинскиот тим на АРМ во Алтеа

Министерот за одбрана Талат Џафери и заменикот на началникот на ГШ на АРМ генерал-потполковник Насер Сејдини денеска се сретнаа со членовите на медицинскиот тим на АРМ кој во наредните шест месеци ќе учествува во мисијата АЛТЕА во Босна и Херцеговина.

Прочитај повеќе
Scroll To Top