Зоран Поповски е претседателски кандидат на ГРОМ: Сакаме на граѓаните на Македонија да им дадеме нов избор

Има само една мана, а тоа е што не е подготвен да ја свитка својата кичма, изјави Јакимовски за Поповски

Прочитај повеќе

Груевски: Албанците ќе згрешат ако одлучат да ги бојкотираат изборите!

Граѓанското движење „Разбуди се“, ги повика Албанците во земјава да не излезат да гласаат за избор на претседател на Македонија

Прочитај повеќе

Груевски: Ние не водиме црна кампања против СДСМ, само ги вадиме изјавите кои излегле од нивна уста

Во кампањата не се импутираат реченици или мисли, туку, се вадат цитати и ги потсетуваме луѓето за да знаат со кого имаат работа

Прочитај повеќе
Scroll To Top