ДУИ денеска треба да се изјасни дали е за предвремени парламентарни избори

ДУИ останува на позицијата дека идејата за консензуален кандидат за шеф на државата има смисла само ако постигнат договор со ВМРО-ДПМНЕ

Прочитај повеќе

Изгласана резолуцијата за Македонија - Двојазичноста да биде „на незадолжителна основа”

Двојазичноста во земјата што ја побара Ховит е заменета со воведено двојазично образование „на незадолжителна основа”

Прочитај повеќе
Scroll To Top