Вајс: Жалам што Македонија сѐ уште нема датум за пристапните преговори!

Многу жалам што поради несогласувањето на Грција, на Македонија сѐ уште не може да ѝ се одреди датум за почеток на преговорите

Прочитај повеќе

(Видео) Официјална посета на министерот за надворешни работи Никола Попоски на Индија

Од 16 до 17 декември, министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Попоски, на покана на својот хомолог, оствари официјална посета на Индија.

Прочитај повеќе
Scroll To Top