Република: ДУИ и СДСМ само пред јавноста глумат нетрпеливост, во позадина се истомисленици

СДСМ молчеше и кога толпа Албанци предводени од функцинери на ДУИ со чекани удираше по споменикот на Цар Душан

Прочитај повеќе
Scroll To Top