Прости ми Претседале!

Фејсбук статус на Игор Цветковски..

Прости ми ВМРО АКО ГРЕШАМ!

Многу млади деца сте а амбициите ви се преголеми за разлика од вашиот капацитет.
Друга основна работа која не можете никако да ја побиете или даја ја заботвите вие истите кој го подржувавте Никола Груевски досега сегс сакате да ни покажете нешто или докажете.

Тоа не оди така.

Наместо да викнеш Александре некој основачи и ветерани да седнат до тебе ти си седнал деца со истите амбиции кој ние ги знаеме.

Она што тебе ти смета е стсрото членство а ти му сметаш исто така со рвоето присуство!

Тука кога би биле основачите и ветераните не би било вака туку би грмело!
Зашто ние живееме за ЗА ВМРО А ВИЕ ОД ВМРО!

Извини но тоа е моето мислење со копнеж за ПРАВОТО ВМРО.Copyright 2019 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.Scroll To Top