Рибари го изеле својот колега за да преживеат

Група на изгубени рибари се најдоа пред тежок избор..

Според извештајот на руската полиција со цел да преживеат, рибарите морале да убијат колега со кого заминаа на патување и да го јадат!

Рибарот кој го убил својот колега и заедно со другите го изеле, беше уапсен, додека други остануваат на слобода. 

Во  полицијата, меѓу другото, е изјавено дека рибарите се изгуби, бидејќи се испаничиле по ненадејното зголемување на нивото на водата во која ловеле, и дека спасителите ги пронашле рибарите во многу исцрпувачка состојба во која едвај можеле да прозорат било каков збор. 

Во првиот момент ниту еден од рибарите не сакал да потврди дека  изеле еден колега.


Copyright 2019 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.Scroll To Top