СЕКОМУ СПОРЕД ЗАСЛУЖЕНОТО И СТОРЕНОТО

Фејсбук статус на Јове Кекеновски.

Нека не си играат партиските лидери со очекувањата на граѓаните на Р. Македонија. Граѓаните бараат конечно да заживее владеењето на правото. 

Неможе лидерите на најголемите политички партии во РМ во четири или шест очи да си договараат и во блиска иднина да реализираат меѓусебна амнестија.

За секој во оваа држава и насекаде во светот мора да важи принципот: ,,Секому според заслуженото и стореното”.

Не смееме да дозволиме и понатаму лидерите повторно да се пазарат исто онака како што се пазареа (скоро шест месеци) пред да се објават бомбите. 
Конец Фильма / The End


Copyright 2017 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.
Scroll To Top