Силна порака од херојот на Италијанците: Послушајте го Матераци!

Херојот на италијанската фудбалска репрезентација од Светското првенство во 2006 година, Марко Матераци му се обрати на српскиот народ, односно на својот голем пријател Дејан Станковиќ, но од неговата порака можеме да научиме и ние Македонците.

Прочитај повеќе

Oткриено од кој меч во Италија почна Корона катастрофата: Тоа беше биолошка бомба!

Корона вирусот направи потполен хаос во целиот свет, а најпогодена европска земја е секако Италија, или северниот дел од „чизмата“.

Прочитај повеќе
Scroll To Top