(Видео): Олимпискиот оган за Сочи 2014 официјално предаден на Русија

Во Олимпија, Грција, вчера, во 11 часот, на традиционален начин беше запален олимпискиот пламен, симболот на Олимписките игри, 132 дена пред почетокот на ЗОИ во Сочи.

Прочитај повеќе

Жени денес лудуваа и возеа на рели крос трка во Делчево

На 34-то интернационално рели крос со теренски возила, Делчево 2013, жени од Македонија „ го скршија мразот“ и за прв пат се натпреваруваа жени на рели крос.

Прочитај повеќе

ФИФА одлучува дали ке биде променет терминот за одржување на Светското првенство 2020 година во Катар

Управниот одбор на ФИФА го започна состанокот на кој ќе се одлучи дали ќе биде променет терминот за одржување на Светското првенство 2020 година во Катар.

Прочитај повеќе
Scroll To Top