Македонските репрезентативци го освоија првото место на турнирот во Улм, Германија

Со уште една победата овој пат над Босна и Херцеговина, македонските репрезентативци го освоија првото место на турнирот во Улм, Германија.

Прочитај повеќе
Scroll To Top