Самарас во посета на САД

По средбата со Обама, Самарас во Њујорк ќе има одвоени средби со градоначалникот Мајкл Блумберг, генералниот секретар на ОН Бан Ки Мун и претседателот на Американскиот еврејски комитет Дејвид Харис.

Прочитај повеќе
Scroll To Top