Срамота: Родителите на Тијана ја исчистиле сметката од банка и си ги зеле 2-та милиони евра собрани од донации

Наместо да ги дадат донираните парите за спасување на други детски животи, ги подигнале парите за себе

Прочитај повеќе
Scroll To Top