Сите и се закачиле на Меркел - ја прислушувале и Русија, Кина, Северна Кореја и Британија

Објект на разузнавачките служби бил еден од мобилните телефони на Меркел, оној кој нема систем на криптографска заштита

Прочитај повеќе
Scroll To Top