Фејсбук ги бележи и објавите кои сте ги напишале, но не сте ги избришале

Веќе одамна е познато дека Фејсбук сите податоци (статуси, пораки, коментари) кои сте ги објавиле на оваа социјална мрежа ги чува

Прочитај повеќе
Scroll To Top