ВИБЕР воведува новини - „end to end“ енкрипција и сокриен „chat“

Viber денес објави покренување на потполна “end to end” енкрипција на сите уреди вклучувајќи ги и оние кои работат со Android, Apple, персоналните компјутери и Mac компјутерите.

Прочитај повеќе

Facebook подготвува функција за „тајни разговори“ во Messenger

„Facebook“ подготвува неколку новости за апликациајта за разговор „Messenger“, соопштува интернет изданието „The Information“. Една од нив е функцијата за „тајни разговори“.

Прочитај повеќе
Scroll To Top