Внимавајте: Опасен вирус изнудува пари од корисниците

Компијутерите на „Епл“ досега воглавно беа отпорни на вируси и слични проблеми, но овој викенд е забележан првиот напад на „Рансомвер“ врз „Мек“ уред.

Прочитај повеќе
Scroll To Top