(ВИДЕО) Ова е ново ЧУДО ОД АВИОН со кој ќе летате до Њујорк за 55 минути

Летачкото ремек дело Конкорд, од Лондон до Њујорк леташе за три и пол часа. За многумина, тоа било едно незаборавно искуство. Но, технологијата напредува, а конструкторите на ова летало одат чекор подалеку.

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Единствената аудио снимка од Тесла!

Електричната енергија е присутна секаде на планетата и таа може да ја покрене светската машинерија и тоа без користење на нафта, гас или било кое друго гориво, кажал најголемиот светски научник Никола Тесла во единствената аудио снимка,

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Филмот стана реалност: Станете и вие Iron Man!

Научниците тврдат дека постои можност за употреба на холограмски проекции ко ќе нудат дополнителни информации за нештата кои се наоѓаат во видното поле на...

Прочитај повеќе
Scroll To Top