Зошто Кејт Мидлтон, за разлика од Дијана, никој не ја нарекува принцеза?

Одговорот се крие во фактот дека припадниците на британското кралско семејство имаат неколку титули, од кои ја бираат највисоката.

Прочитај повеќе

Контаминираните јајца стигнаа и во Шпанија

Производи со јајца контаминирани со штетниот инсектицид се појавија и во Шпанија, во прехранбена компанија на северот на земјата, соопштија властите во Мадрид.

Прочитај повеќе
Scroll To Top