Преведените учебници од проектот „1000 книги“ може да се купат

Примероци од странските учебници преведени на македонски јазик од капиталниот проект на Владата на РМ може да се купат во продавниците на издавачките куќи што ги објавуваат.

Прочитај повеќе
Scroll To Top