Мијалков: Шекеринска денеска излезе со истите клевети за кои Љубе Бошкоски беше прогласен за виновен

Тезите кои денеска Радмила Шеќеринска ги изнесе во јавноста се истите тези и клевети со кои во јавноста пред три години излезе и лидерот на Обединети за Македонија, Љубе Бошковски.

Прочитај повеќе

Намалено за еден час времето за превоз со воз долж Коридор 10

Со завршениот ремонт на делниците Куманово-Табановце и Миравци - Смоквица и отстранувањето на црните точки за еден час е намалено времето за превоз со воз на стока долж коридорот 10.

Прочитај повеќе
Scroll To Top