ВМРО-ДПМНЕ со честитка за Илинден

Тоа е денот кога ја празнуваме победата и непокорот, тоа е денот кога го празнуваме остварувањето на сонот на илјадници кои се втемелија во државноста на Македонија, без разлика на нивната вера и национална припадност.

Прочитај повеќе
Scroll To Top