Средба на министерот Никола Попоски со амбасадорот на Италијанската Република во Република Македонија Ернесто Масимино Белели

Никола Попоски, денеска ги прими копиите од акредитивните писма од новоименуваниот амбасадор на Италијанската Република во Република Македонија.

Прочитај повеќе
Scroll To Top