Распишан тендер за опрема за новиот Медицински симулациски центар

Министерството за здравство распиша тендер за набавка на опрема за новиот Медицински симулациски центар во вредност од 37 милиони денари.

Прочитај повеќе

ВМРО-ДПМНЕ со честитка за Илинден

Тоа е денот кога ја празнуваме победата и непокорот, тоа е денот кога го празнуваме остварувањето на сонот на илјадници кои се втемелија во државноста на Македонија, без разлика на нивната вера и национална припадност.

Прочитај повеќе
Scroll To Top