(ВИДЕО) 360 Степени: Армаколас, Елерајт и Чупеска-Станишковска во дебата на тема „Каде е јазот меѓу Македонија и Грција - во името или во нешто друго

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат-М – дебата на тема: „Каде е јазот меѓу Македонија и Грција – во името или во нешто друго“, со учество на:.

-Јанис Армаколас, професор на универзитетот „Македонија“ во Солун и истражувач во тинк-тенк организацијата ЕЛИАМЕП;

-Ева Елерајт, директорка на канцеларијата на фондацијата „Фридрих Еберт“ во Македонија;

-Ана Чупеска-Станишковска, доцент на политолошките студии на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје.Copyright 2019 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.Scroll To Top