(ВИДЕО): ЧУДЕН ПРИРОДЕН НАСТАН: ВОДА ТЕЧЕ НАГОРЕ

На островот Реинион во Франција, се случува нешто вистински необично. Имено, тука ветрот толку силно дува така што водата од водоскокот не се движи надолу, туку нагоре..

На тоа место се наоѓа и еден од најпознатите вулкани на островот. 

Погледнете го волшепството на природата ОВДЕ


Copyright 2017 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.
Scroll To Top