(Видео): Среќна Нова година на Македонците во Австралија

Новото 2014 лето Господово пристигна во Австралија.

Новата Година пристигна во Австралија, каде се наоѓа најголемата македонска заедница надвор од матичната земја. 

Тимот на Фаланга им ја честита Новата Година на сите Македонци во Австралија и им посакува многу здравје, среќа и успех во работата.

Исто така им посакуваме, како и досега, да бидат доследни преставници на Македонците во оваа далечна земја и да го слават нашето име како секојпат. 

Затоа што Македонците треба да се гордеат со своето минато и да работат на фаворизирање на нашата култура и нација во иднина. 

Среќна Нова Година Македонци каде и да сте!

Тимот на ФалангаCopyright 2019 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.Scroll To Top